dilluns, 13 de maig del 2013

7. Animació: flipbook

Descripció:
Aquesta activitat consistia en fer un flipbook de tema lliure. Un flipbook és un llibre que conté una sèrie d'imatges que varien gradualment d'una pàgina a la següent, de manera que en passar les pàgines ràpidament les imatges semblin animar- se tot simulant un moviment o altra mena de canvi.
El podiem fer en parelles o tu sol. El flipbook havia de tenir com a mimin 30 fulls.


Procés:
Una vegada teniem el tema pensat vam començar a fer el flipbook.

Vam començar a fer prototips de com serien els personatges de la historia, els paisatges, etc.





Una vegada escollits els prototips dels personatges vam fer un esbós del flipbook pero veure com quedaria la distribució del flipbook. Despres, vam escollir un titol per el nostre flipbook: " El regal sorpresa"

 



Quan vam acabar l'esbós vam començar a dibuixar la historia als papers. Però vam pensar que potser ens quedaria millor si ho feiem en un bloc de notes ja que els papers estan tallats a la mateixa mida i així es més fàcil de passar els papers i es veu millor. Vam tallar les fulles que ens sobraven i vam dibuixar la historia al bloc.






Quan vam acabar el flipbook vam fer un vídeo on teniem que passar el flipbook per veure com havia quedat la historia que havíem dibuixat. Haver-lo fet en el bloc de notes va facilitar gravar-lo.


Resultat:



El flipbook explica la historia de una nena que obre un armari i es troba amb una caixa, arriba la seva mare i l'escridassa per obrir l'armari sense permís, la nena enfadada se'n va. Despres, la mare li porta la caixa que  hi  havia dins l'armari i la nena molt contenta l'obre. Al veure el regal s'espanta i es posa a plorar. 



Valoració: L'activitat ha estat be, però requereix molt de treball i temps, cec que si haguéssim tingut més temps ens hauria quedat molt millor i potser la idea hagues estat una mica més original.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada