dijous, 6 de juny del 2013

8. Xarxes mòduls transformats

Descripció: Aquesta activitat consistia en retallar una forma qualsevol dins d’una figura geomètrica que encaixés amb ella mateixa sense deixar espais en blanc i dins d’aquesta figura dibuixar un animal o objecte.

·         Mòdul és una part repetitiva, autònoma i intercanviable d'un disseny modular.


Procés:

Primer vam fer esbossos del mòdul que ens agradaria fer.




Desprès de triar el mòdul que ens agradava el dibuixàvem i retallàvem en un tros de cartolina per poder-lo calcar a la làmina.



A continuació vam dibuixar la xarxa modular.


   

Una vegada estava el mòdul dibuixat a la làmina, el pintàvem amb llapis de colors, temperes o podíem agafar retalls de diferent paper i així donar-li color a la nostra xarxa modular, al final amb un retolador o punta fina negre podíem acabar de fer els detalls del mòdul una vegada pintat.




Resultat:




Valoració: A principi,  hem semblava una activitat fàcil, però desprès se’m va fer una activitat més difícil ja que trobar una idea per el mòdul i que quedes be era bastant complicat. Però ha estat entretinguda. D'aquesta activitat canviaria alguna cosa, per exemple, m’hagués agradat que apart de poder pintar amb llapis de colors, temperes o retalls de paper que també poguéssim pintar amb retoladors, que si ho pintes be, no deixa marca o que el dibuix del mòdul es pogués fer abstracte, podria haver quedat molt be. 

                   



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada